Adrian Sommeling este un artist olandez care a devenit cunoscut dupa ce a lansat o serie de fotografii in care isi surprinde fiul in ipostaze superamuzante.

Adrian Sommeling nu este un fotograf profesionist. A inceput sa se dedice acestei activitati abia in urma cu doi ani. Cu toate acestea, fotografiile sale i-au adus fani din intreaga lume. Cu mult umor si creativitate, Adrian Sommeling surprinde frumusetea copilariei si reuseste sa starneasca amuzamentul prin situatiile hilare in care isi prezinta fiul.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

„Copiii sunt cea mai buna inspiratie de pana acum si ori de cate ori imi vad fiul imi amintesc de propria mea copilarie”, povesteste artistul intr-un interviu pentru Photography Monthly. „Vreau sa spun povesti, iar fotografia reuseste sa imi deschida ochii”.

Scenariile amuzante surprinse de Adrian Sommeling au in spate un proces elaborat de productie, artistul gandind intens fiecare idee inainte sa pun mana pe camera. Pe pagina sa de Facebook explica intreg procesul prin care este creata o singura fotografie.

„Ori de cat ori am o idee, o schitez mai intai pe o bucata de hartie sau o las sa coaca cateva zile in mintea mea. Sunt foarte atent la lucrurile din jurul meu, incercand sa gasesc decorul potrivit pentru ceea ce am eu in minte”, explica Adrian Sommeling pe pagina sa de Facebook. Daca va intereseaza o lectie de fotografie gratuita, puteti citi continuarea aici.

In GALERIA FOTO puteti gasi mai multe imagini si, mai ales, vizitati pagina de Facebook a lui Adrian Sommeling unde puteti afla cele mai noi aventuri ale fiului artistului olandez.

Sursa foto: Adrian Sommeling Facebook


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.