Nu, acesta nu este un articol despre ce cadouri originale i-ati putea cumpara iubitei. E chiar mai bine.

Se apropie acea perioada din an cand Sfantul Valentin, patronul spiritual al kitchurilor cu inimioare roz, ne-a convins ca e rost de iubire, sex si tavaleala daca ne surprindem iubita cu un ursulet de plus imens si o felicitare stupid de scumpa.

Ok, poate nu a fost chiar asa, dar cumva am ajuns aici. Si e greu sa fii original si sa-ti demonstrezi iubirea cand ai de ales intre o pereche de chiloti rosii si un ursulet de plus sau orice alt obiect din domeniul kitchurilor ambulante cu inimioara roz.

Daca nu poti nicicum evita sarbatoarea asta, fie te inspiri din variantele de mai sus, fie ii trantesti una din felicitarile astea originale. Poate ai noroc si ai o partenera cu simtul umorului care va aprecia genul asta de umor. Pentru ca, sa fim seriosi, sunt absolut hilare!

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Christopher Mundy si Greg Lockhart, doi din creativii grupului Hubbawelcome, sunt creatorii acestor felicitari destul de bizare. Si-au numite seria „I love you so much” („Te iubesc atat de mult”), dar nu vorbesc in nici un caz de genul de iubire exprimata in modul obisnuit, ci intr-un mod amuzant, care te pune pe ganduri, unic si poate, dar poate, putin bizar.

„Oricine poate oferi de Sfantul Valentin flori sau ciocolata, dar nimic nu spune Te Iubesc mai mult decat a purta o veste facuta din parul pubian al celui iubit”, explica Christopher Mundy.

Nu stim voua, dar noua aceste ilustratii ni se par hilare si va invitam sa vedeti mai multe in GALERIA FOTO sau pe pagina artistilor.

Sursa foto: Hubbawelcome


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.