Yuppy 6 Mai 2016 15:56
Cum a fost tinuta in secret resurectia lui Jon Snow.

Kit Harington, actorul care il interpreteaza pe Jon Snow in serialul Game of Thrones, a afirmat ca resurectia personajului sau a fost un secret pazit atat de bine, incat pronunatarea numelui de Jon Snow a fost complet interzisa pe platourile de filmare.

Nu numai ca numele Jon Snow nu a putut fi gasit in scenariu sau pe recuzita, dar actorilor, producatorilor si intregii echipe i-a fost interzis sa rosteasca acest nume pe platourile de filmare. In schimb, producatorii serialului au atribuit un nou nume personajului, si anume LC, abreviere de la Lord Commander, functia pe care o detine Snow in serial.

Singura exceptie de la regula era atunci cand numele aprea intr-un dialog in scenariu si era rostit in fata camerei de filmat.

Jon Snow a fost injunghiat la finalul sezonului V, iar fanii au avut de asteptat un an pentru a afla soarta personajului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.