Yuppy 18 Iunie 2015 15:16
Trebuie sa vezi trailerul animatiei “The secret life of pets”. Iti va face ziua mai frumoasa.

Ma intreb, oare exista cineva pe planeta asta care sa nu isi doreasca sa vada aceasta animatie? Copiii iubesc animalele. Adulti adora sa le vada facand nazdravanii. Potrivit Forbes.com, peste 60% din continutul generat pe Internet este cu pisici. Ma intreb cum de abia acum i-a venit cuiva ideea sa faca o animatie despre “vietile secrete” ale animalelor de companie.

Animatia este produsa de aceiasi oameni care au create Despicable Me, deci ne asteptam sa fie cel putin la fel de amuzant. Desi, tinand cont de obsesia oamenilor pentru nazdravaniile facute de animale, filmul nici macar nu trebuie sa aiba o intriga interesanta. Sunt suficiente cateva montaje cu animale facand chestii hazlii, iar filmul va fi garantat un hit la box office.

Potrivit descrierii IMDB, animatia spune povestea unui animal de companie a carui viata se schimba atunci cand stapanul sau aduce acasa o corcitura pe nume Duke. Cei doi vor trebui sa faca pace si sa isi uneasca fortele pentru a infrunta un iepuras malefic hotarat sa se razbune pe toate animalele de companie fericite din lume.

The Secret Life of Pets va avea premiera in luna iulie, 2016.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.