Yuppy 11 Iunie 2015 12:12
Producatorii iubitului serial de animatie The Simpsons au anuntat in ca in urmatorul sezon Homer si Marge se vor desparti.

Familia The Simpsons a trecut prin numeroase aventuri pe parcursul celor 26 de ani - de la invazii extraterestre pana la apocalipsa. Insa, in urmatorul sezon, familia va trece printr-o problema destul de des intalnita: divortul.

Potrivit directorului executiv al programului, Al Jean, mariajul lui Homer si al lui Marge va trece prin momente grele dupa ce Homer se va indragosti de noua farmacista, a carei voce va fi interpretata de Lena Dunham. Chiar daca Al Jean nu a folosit termenul de "divort", a vorbit despre o "separare legala".

O potentiala despartire a celor doi are puterea sa schimbe cursul serialului. Marge a fost intotdeauna punctul de echilibru al lui Homer si, in pofida nebuniilor acestuia, aceasta l-a iubit neconditionat pe parcursul acestor ani.

Urmatorul sezon The Simpsons anunta numeroase probleme. Dupa ce Harry Shearer, vocea a numeroase personaje, precum Mr. Burns, Ned Flanders sau directorul Skinner, si cu veste separarii dintre Marge si Homer, serialul pare sa intre pe teritorii noi. Sperm doar sa fie un lucuru bun.

Credeti ca vestea este reala sau este doar o strategie de a aduna telespectatorii in jurul televizorului?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.