Yuppy 20 Aprilie 2015 16:43
Chiar daca mai avem un an de asteptat pana cand "Batman vs. Superman: Down of Justice" va fi in cinematografe, primul trailer anunta un film demential.

Daca sunteti ca noi, probabil ca ati fost reticenti atunci cand ati auzit ca Ben Affleck va juca rolul lui Batman in a doua parte a filmului "Man of Steel". In mare parte pentru ca ne-am obisnuit cu Christian Bale si pentru Affleck nu a facut o treaba prea buna in rolul lui Daredevil.

Numai ca, dupa ce am vazut primul trailer "Batman vs. Superman: Down of Justice", neincrederea ni s-a transformat in entuziasm si curiozitate.

In afara de faptul ca pare executat impecabil si ca nu ofera prea multe informatii despre film (ceea ce este grozav - uram cand un trailer spune prea multe sau arata toate fazele bune), trailerul ne-a lasat cu o mie de intrebari si teorii.

In film va aparea si Lex Luthor, interpretat de Jesse Eisenberg, celebrul rilval al lui Superman, iar valetul lui Batman va fi jucat de Jeremy Irons.

Singura parte proasta - mai avem un an de asteptat pana cand filmul va aparea in cinematografe. Pana atunci, te lasam sa urmaresti cele doua minute ale primului trailer.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.