Yuppy 23 Martie 2015 17:46
Primul trailer pentru "Mission Impossible: Rogue Nation", a cincea parte a seriei, a fost facut public. La 52 de ani, Tom Cruise pare mai in forma ca niciodata.

Paramount a lansat primul trailer pentru urmatorul film "Misiune imposibila". A cincea parte din serie se numeste Mission Impossible: Rogue Nation si va avea premiera pe 31 iulie 2015.

La 52 de ani, Tom Cruise inca este in stare sa il joace pe agentul Ethan Hunt si sa realizeze cascadorii periculoase. In noiembrie, actorul a zburat atarnat de un avion, la peste 1.500 metri, pentru o scena din film. Nu este pentru prima data cand Cruise isi pune viata in pericol in acest fel. Cunoscut pentru obiceiul de a-si face singur cascadoriile, oricat de riscante ar fi, actorul a mai sarit din varful celei mai inalte cladiri si a escaladat muntii Stancosi pentru franciza Misiune imposibila.

In film, Tom Cruise va juca alaturi de staruri precum Alec Baldwin, Simon Pegg si Ving Rhames.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.