Yuppy 6 Martie 2015 15:20
Chimia iubirii vazuta in filme scurte, pe 20 si 21 martie, la ShortsUp.

Apropierea dintre corpuri pune universul in miscare si defineste esenta vietii. Editia de primavara ShortsUP sarbatoreste atractia universala printr-o colectie curajoasa de filme scurte ce cauta raspuns la o intrebare vie: ce ne aduce impreuna?

Vineri, 20 martie* si sambata, 21 martie, de la 22.30, Cinema PRO gazduieste doua seri consecutive de scurtmetraje despre iubire si frumusetea corpului uman. Publicul bucurestean va face cunostinta cu o lume cinematografica indrazneata, in care esteticul joaca rolul cheie. Pe ecran, pulsatiile vitale se transforma in forme si culori provocatoare, o masinarie care pune la incercare mintea, ochiul si emotiile.

Selectia de filme ShortsUP va fi diferita in fiecare seara, formata din fictiuni, animatii si documentare culese din culturi diferite. Evenimentul va fi deschis de scurtmetrajul /Futon /(r. Yoriko Mizushiri, 2014), productie japoneza care aduce senzualitatea la rang de arta. Din aceeasi colectie face parte si /Omul perfect (/r. Jorgen Leth, 1967), scurtmetraj danez despre idealul corpului uman construit de-a lungul istoriei.

Biletele si abonamentele pot fi cumparate in avans din reteaua Eventim (online sau in magazinele partenere) in trei etape: EARLY BIRD, in perioada 5-13 martie, la pretul de 20 lei pe seara si 40 lei pentru ambele seri, PRE-SALE, in perioada 13 – 20 martie, la pretul de 30 de lei pe seara sau 50 de lei pentru ambele seri. In limita locurilor disponibile, biletele pot fi cumparate si la Cinema PRO in seara evenimentului, la pretul de 40 de lei pe seara si 60 de lei pentru ambele seri. Mai multe detalii pe www.shortsup.ro .

Evenimentul se adreseaza publicului peste 18 ani, deschis la provocari vizuale. Patru ore de filme scurte premiate propun o definitie sincera si esentiala a iubirii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.