Am vazut 'To Rome with Love'. Vezi cum ni s-a parut.

To Rome with Love este comedia momentului in cinema. O comedie foarte variata, cu ceva romantism sugerat inclusiv de orasul in care se desfasoara actiunea si care este mentionat in titlu. Dupa atatea animatii si filme de actiune, chiar aveam nevoie de o comedie.

Filmul urmareste viata a trei oameni diferiti si a unui cuplu. Mai precis, desfasurarea actiunii vizeaza schimbarile pe care acestia le traiesc: faima, tineretea (fara batranete) si nu in ultimul rand, dragostea. Reiese o insiruire de povesti de viata in care probabil unii se regasesc, iar altii se vor regasi. Nu va pot dezvalui exact experientele personajelor pentru ca nu are rost sa stric farmecul filmului, care oricum este fragil.

Fragil deoarece sunt spectatori care nu se dezmeticesc in adunatura de secvente din care Woody Allen a realizat filmul. Acesta este stilul lui, indiferent de parerea criticilor. Mie mi-a placut filmul. Am privit imaginea de ansamblu si am vazut probabil ce era de vazut, tragand o concluzie personala.

Citeste continuarea pe divercitycafe.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.