O poveste despre crima si iubire, brutalitat​e si tandrete

In muntii din Franklin County, Virginia, fratii Bondurant sunt niste personaje notorii. Cel mai mare dintre acestia, Howard (Jason Clarke), a reusit sa supravietuiasca Primului Razboi Mondial, dar s-a intors acasa complet cutremurat de experientele de pe front. Fratele sau Forrest (Tom Hardy) a fost la un pas de a-si pierde viata din cauza gripei spaniole, dupa ce aceasta boala necrutatoare le-a ucis parintii. El a reusit sa infranga boala datorita fortei tacute si a invincibilitatii viscerale si feroce care au ajuns sa-l defineasca. In schimb, Jack (Shia LaBeouf), mezinul, este impresionabil, sensibil, inteligent.

Cei trei traiesc vremuri grele dar au spirit de antreprenori si reusesc sa puna pe picioare o afacere infloritoare, fabricand bauturi alcoolice in mod ilegal. Dar se pare ca zilele de contrabanda cu bautura din tinutulul Franklin sunt pe sfarsite atunci cand in oras soseste un nou serif, Charlie Rakes (Guy Pearce), venit tocmai de la Chicago. Legea adusa de acesta este letala si corupta si va pune in pericol tot ce au reusit sa construiasca fratii Bondurant, precum si tot ce reprezinta ei.

Numai ca in timp ce restul lumii cedeaza sub presiunea exercitata de Rakes, cei trei frati nu sunt gata sa se predea…

Citeste continuarea pe Divercitycafe.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.