Trailer pentru cel mai asteptat serial al sezonului 2011-2012. Povestea incepe in 2149, cand viata pe Pamant este amenintata cu disparitia datorita calitatii aerului si a supra-popularii. Oamenii de stiinta descopera o fisura in timp si spatiu care permite oamenilor sa calatoreasca cu 85 de milioane de ani inapoi, oferindu-le sansa sa salveze omenirea. O familie se alatura celei de-a zecea calatorii catre Terra Nova, prima colonie umana dincolo de ruptura temporala.

Daca sunteti fani seriale, Terra Nova este atunci o serie de episoade care va vor tine cu sufletul la gura foarte mult timp.

Primul sezon a debutat si aduce in prim plan Pamantul cu mult in viitor unde Lumea, asa cum o stim noi astazi, sufera tot felul de transformari si automat: probleme. Terra Nova este un serial de actiune, plin de suspans care merita urmarit!

Trailer Terra Nova


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.