Chiar daca mai sunt cateva luni bune pana atunci, luna Decembrie ne promite una dintre cele mai savuroase si mai asteptate comedii ale anului.

In Decembrie probabil o sa fie destul de frig, totusi Alvin si Veveritele or sa fie la mare! Asadar, in plin sezon de iarna, cand il asteptam nerabdatori pe Mos Craciun, una dintre cele mai asteptate comedii ale anului se lanseaza cu noi aventuri estivale!

Veveritele pleaca in croaziera si Dave le urmeaza. Cine se gandeste la acelasi lucru ca si noi? O croaziera, deci o barca in mijlocul oceanului, veveritele neastamparate si Dave, care reuseste de fiecare data sa intre in bucluc alaturi de ele. Rezultatul este previzibil, mai ales daca ati urmarit pana acum aventurile celor patru.

Pana atunci, am reusit sa "scotocim" si sa gasim acest trailer care ne ofera un pic mai mult decat ce am vazut pana acum despre Alvin and the Chipmunks: Chip-Wrecked ( 3 ). ENJOY!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.