AXN prezinta ultimul sezon, al 5-lea, din serialul “Mesaje de Dincolo” (Ghost Whisperer). Productia urmareste viata Melindei Gordon, rol interpretat de frumoasa Jennifer Love Hewitt, care reuseste sa comunice cu spiritele celor morti, ajutandu-le pe acestea sa-si rezolve problemele neterminate pe aceasta lume si sa paseasca spre Lumea de Dincolo.

“Mesaje de Dincolo” a debutat in Statele Unite la sfarsitul anului 2005 si a fost incadrat in categoria serialelor supranaturale / mister. Jennifer Love Hewitt (Melinda Gordon) este o femeie tanara care locuieste in orasul Grandview, New York, impreuna cu sotul ei, Jim Clancy. Ea conduce un magazin de antichitati numit „Same as it Never Was Antiques” si aparent duce o viata normala alaturi de familia sa.

In schimb Melinda nu este o femeie obisnuita, ea reuseste prin puterile sale, sa comunice cu spiritele celor morti. Fantomele ramase pe Pamant se agata de cei vii pentru ca nu si-au rezolvat problemele in aceasta lume, iar Melinda ajuta la descifrarea misterului si la rezolvarea problemelor.

“Mesaje de Dincolo” a fost inspirat, in mare parte, de munca celebrului medium James Van Praagh si a lui Mary Ann Winkowski si propune o serie de aventuri misterioase si pline de dramatism, oferite publicului intr-un mod uneori terifiant, alteori emotionant sau chiar amuzant.

Ultimul sezon din serialul “Mesaje de Dincolo” poate fi urmarit la AXN, din 16 martie, in fiecare miercuri, de la ora 22:00, iar in primul episod al sezonului, naste un baietel care i-a mostenit darul de a vedea spiritele.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.