Red Riding Hood, X-Men - First Class, Cars 2, Kung Fu Panda 2, Piratii din Caraibe: On Stranger Tides sau ultima parte a prea-cunoscutului Harry Potter sunt doar cateva dintre filmele care sunt asteptate in 2011.

X Men – First Class
Inainte ca Charles Xavier si Erik Lensherr sa devina Profesor X si Magneto, cei doi erau doi tineri obisnuiti care descopereau pentru prima data puterile incredibile. Inainte ca cei doi sa devina dusmani, acestia au fost prieteni apropiati. Lucrau impreuna cu alti mutant pentru salvarea Planetei. Pe parcurs lucrurile s-au schimbat…
Lansarea filmului este asteptata pentru : iunie 2011

Cars 2

Vedeta circuitului, McQueen, porneste in noi aventuri impreuna cu Maters, prietenul sau cel mai bun. Ei se pregatesc sa se intreaca cu cele mai rapide masini din lume.

The Smurfs

Aventurile Strumfilor in marele New York!

Red Riding Hood

Luna martie ne aduce Povestea Scufitei Rosii. Povestea este plasata undeva in Evul Mediu. Tanara Valerie, care isi doreste sa fuga din satul unde s-a nascut impreuna cu tanarul pe care il iubeste, realizeaza ca este defapt captiva in satul natal. Dupa ce sora ei este ucisa de un lup, undeva in padure, Valerie isi da seama ca are o legatura foarte interesanta cu bestia.

Kung Fu Panda 2

Pentru cei care au savurat prima parte a animatiei Kung Fu Panda, urmeaza si partea a doua.

Harry Potter si Talismanele Mortii : Partea II

Sfarsitul se apropie(in sfarsit) pentru Harry Potter si aventurile sale. Ron, Hermione si Harry se intorc la Hogwarts pentru o ultima batalie.

Transformers : The Dark of the Moon

Lupta se duce de aceasta data pentru cucerirea Lunii. Autobotii afla ca pe Luna este ascunsa o nava spatiala Cybertroniana. Acestia trebuie sa ajunga inaintea Decepticonilor, si sa-i invete secretele. Acest lucru poate conta in lupta finala.

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Jack Sparrow si capitanul Barbossa pornesc in cautarea Fantanii Tineretii. Pe parcursul aventurii cei doi o cunosc pe fata capitanului Blackbeard, rol interpretat de Penelope Cruz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.