Tron: Mostenirea, blockbusterul high tech 3D al anului, va avea premiera mondiala si nationala in data de 17 decembrie.

Tron: Mostenirea, blockbusterul high tech 3D al anului, va avea premiera mondiala si nationala in data de 17 decembrie. Filmul va rula pe ecranele din Romania atat in varianta 3D Disney Digital, cat si in varianta IMAX 3D. Pelicula este o aventura 3D high-tech care se desfasoara pe fundalul unei lumi virtuale. Prin tehnologia avansata, intriga si efectele vizuale unice, pelicula nu poate fi asemanata cu nimic din ceea ce s-a vazut pana acum pe marele ecran.

Sam Flynn (Garrett Hedlund), un tanar rebel de 27 de ani, este obsedat de misterioasa disparitie a tatalui sau, Kevin Flynn (interpretat de castigatorul premiilor Oscar si Globul de Aur, Jeff Bridges) cunoscut odinioara drept un geniu creator de jocuri video. TRON: Mostenirea reprezinta o provocare pentru binecunoscutul actor Jeff Bridges deoarece interpreteaza in film un rol dublu: Kevin Flynn, tatal disparut acum 20 de ani si alter-ego-ul sau, mai tanarul Clu, personajul negativ.

V-am facut curiosi? Va las acum cu trailer-ul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.