Iata ca animatia cu numarul 3 va aparea pe la mijlocul anului, initial fiind facuta oficiala data de 28 iunie. Nu poate decat sa ne bucure ca va ajunge in salile de cinema mai devreme!

Studiourile Disney și Pixar redeschid cufarul cu jucarii pentru o noua aventura palpitanta a personajelor din cunoscutul film de animatie Toy Story. De data aceasta Buzz, Woody si intreaga gasca sunt nevoiti sa faca fata unei probleme cu totul deosebite. Stapanul lor, Andy pleaca la facultate, iar jucariile se trezesc intr-o cresa plina de bebelusi si copii mici care abia asteapta sa puna manutele pe marfa noua, pe care sa o rupa, sa o murdareasca si sa o roada dupa bunul plac.

Toy Story 3 va rula in varianta subtitrata si dublata atat in salile de cinema 3D, cat si la IMAX Cinema City Bucuresti. Premiera in Romania va avea loc in data de 18 iunie, odata cu lansarea sa la nivel international. Atat adultii, cat si copii, se vor delecta cu o comedie inedita si savuroasa bazata pe un scenariu scris de Michael Arndt, laureat al premiului Oscar pentru scenariul filmului “Little Miss Sunshine”. Regizorul filmului, Lee Unkrich, a facut parte din echipele care au realizat binecunoscutele filme de animatie Finding Nemo (castigator al unui premiu Oscar) si Monsters Inc.



Toy Story a fost un fel de Ice Age, bazat pe cateva ingrediente minune: personaje superbe, replici mai mult decat amuzante si o poveste relativ simpla, dar foarte atractiva. Iata ca animatia cu numarul 3 va aparea pe la mijlocul anului, initial fiind facuta oficiala data de 28 iunie. Nu poate decat sa ne bucure ca va ajunge in salile de cinema mai devreme!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.