Urale pentru MADAGASCAR, Comedia de Familie Nr. 1 a Anului, produsa de acelasi studio care a prezentat Shrek si Shark Tale.

Madagascar

Film de concediu: MadagascarCand patru animale rasfatate de la Gradina Zoologica din Central Park, New York, naufragiaza in peisajul exotic al insulei Madagascar, vor descoperi ca lumea chiar ESTE cu adevarat o jungla! Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer si Jada Pinkett Smith conduc o distributie de mari vedete care isi imprumuta vocea acestor animale haioase – intre care un cvartet de pinguini pusi pe rele si legiuni intregi de lemurieni, in frunte cu extraordinarul Rege Julien. MADAGASCAR este un film de familie excelent, cu un umor dezlantuit, de care nu va veti mai satura!

Madagascar 2

Un film care o sa va placa la nebunie!

Fugarii vostri preferati se intorc! Sunt inca impreuna si inca n-au gasit drumul cel bun! Unul dintre cele mai grozave filme, Madagascar 2, de la DreamWorks Animation, este “chiar mai bun decat primul!” (Fox-TV). Veti rade cu lacrimi urmarind aceasta comedie incredibila, care va poarta intr-o aventura africana fara rival.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.