Umor contagios, intamplari de neimaginat, o paturica-minune si candoarea unui copil a carui imaginatie poate schimba lumea la propriu. Iata ingredientele celui mai nou film cu Eddie Murphy, Imagine That /Puterea imaginatiei, disponibil acum pe DVD.

Umor contagios, intamplari de neimaginat, o paturica-minune si candoarea unui copil a carui imaginatie poate schimba lumea la propriu. Iata ingredientele celui mai nou film cu Eddie Murphy, “Imagine That” /“Puterea imaginatiei”, disponibil acum pe DVD.

Film de Sarbatori: Puterea imaginatieiDupa ce a jucat rolul celui mai caraghios si cantaret magar in seria “Shrek” si a castigat un Glob de Aur pentru drama “DreamGirls” in 2007, am fi crezut ca Eddie Murphy nu ne mai rezerva multe surprize. Insa cel mai recent rol al sau, in productia Paramount Pictures “Imagine That” / “Puterea imaginatiei”, dovedeste ca actorul este inca departe de a-si fi epuizat resursele de umor, combinat, de aceasta data, cu o doza generoasa de afectiune si sensibilitate parinteasca.

A fost odata ca niciodata Evan Danielson (Eddie Murphy), un finantist pentru care cariera este mereu prioritate, iar peripetiile cotidiene la care il supune fiica sa de 7 ani (Yara Shadidi) si prietenii ei imaginari il scot din sarite. Tap ispasitor este paturica Googa, de care micuta Olivia nu vrea nici in ruptul capului sa se desparta. Silit de imprejurari sa-si supravegheze copila, Evan o ia la serviciu, iar cand fetita da iama in documentele lui cu intreg arsenalul de creioane colorate si carioci cu sclipici, chiar inaintea unei prezentari importante, tatal se crede pierdut. Cand colo, balivernele pe care le nascoceste ca sa-si justifice capodoperele colorate se dovedesc adevarate si, in fata evidentei, Evan incepe sa dea credit spuselor Oliviei despre lumea imaginara in care calatoreste oricand vrea, cu ajutorul paturicii Googa.

Citeste si:
Smiley și Gina Pistol, pregătiri pentru sărbătorile de iarnă:...
Smiley și Gina Pistol,...

Cum a stiut toate acele informatii financiare pretioase pentru investitiile corporatiilor? Simplu, i le-au servit pe tava printesele Mopida, Sopida si Kupida si regina Qwali, care cunosc viitorul comercial si n-au nimic impotriva sa ti le dezvaluie fara costuri exorbitante si vicii ascunse. Pentru asta, n-ai decat sa intri in lumea lor si sa le vorbesti frumos, poate chiar si sa le canti ceva, ca sa le mai treaca de urat. Floare la ureche pentru un copil! Cum poate insa un adult cufundat in rapoarte si previziuni sa faca pe placul printeselor si sa afle niscaiva informatii care l-ar ajuta sa-si devanseze rivalul – pseudo-indianul Johnny Whitefeather (Thomas Haden Church), foarte popular in randul angajatilor, sa castige bunavointa sefilor si a clientilor si sa-si pastreze slujba?

Astfel, dintr-un finantist scortos si stresat, Evan devine de nerecunoscut: rade, canta si danseaza, o insoteste pe Olivia in lumea fermecata a printeselor si devine dependent de paturica Googa. Desi “concurenta” pune sa fie urmarit ca sa-i afle secretul si aplica aceeasi strategie, Evan ajunge la un pas de promovare, dar… alege sa fie in alta parte, pentru a juca cel mai important rol din viata lui. Sa fie Googa adevaratul secret sau… altceva? Aflam totul de-a fir a par din “Imagine That” / “Puterea imaginatiei” - „Cel mai bun film al lui Eddie Murphy, de ani de zile!” (Jeffrey Lyons, KNBC), o comedie care garanteaza buna dispozitie intregii familii si aduce zambetul chiar si pe buzele celor mai tristi oameni de afaceri.

Citeste si:
Eddie Murphy sustine ca are sute de melodii inregistrate. Motivul...
Eddie Murphy sustine ca are...

Filmul este disponibil acum pe DVD alaturi de filmulete, scene taiate, precum si de comentariile regizorului Karey Kirkpatrick si ale micutei Yara Shahidi. O productie Paramount Pictures distribuita de Prooptiki Romania in hypermarketuri si in magazinele de specialitate, precum si pe www.mymovie.ro, la un pret recomandat de 49,9 lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.