Samsung Electronics sustine deschiderea primului IMAX din Romania prin semnarea unui parteneriat pe termen lung cu compania Cinema City International. Peste doar cateva zile, la noul Samsung IMAX publicul roman va putea experimenta tehnologia inovatoare ce il va transpune direct in lumea filmului.

Samsung Electronics sustine deschiderea primului IMAX din Romania prin semnarea unui parteneriat pe termen lung cu compania Cinema City International. Peste doar cateva zile, la noul Samsung IMAX publicul roman va putea experimenta tehnologia inovatoare ce il va transpune direct in lumea filmului.

Adrenalina, suspansul, senzatia intensa de a fi in mijlocul evenimentelor, toate acestea vor fi traite in fiecare secunda petrecuta la Samsung IMAX. Cinematograful, primul de acest gen din Romania, este parte a megaplexului Cinema City Cotroceni, deschis in noul centru commercial AFI Palace Cotroceni.

“Samsung aduce tehnologia inovatoare in viata noastra de zi cu zi. Prin intermediul Samsung IMAX, vizionarea unui film devine un pas in viitor intr-o lume cu totul noua. Alaturi de experienta filmelor la Samsung IMAX, publicul va avea ocazia sa se intalneasca in interiorul cinematografului cu tehnologia Samsung de ultima ora din domeniile audio-video, telefonie si tehnologia informatiei.” declara Jeong Eon Kim, CEO al Samsung Electronics Romania.

Mooky Greindinger, CEO al Cinema City International, a precizat: “Suntem foarte mandri ca un lider in tehnologie precum Samsung a ales sa ne fie partener in doua dintre cele mai inovative actiuni care vor face deliciul publicului la deschiderea Cinema City Cotroceni. Adeziunea Samsung la Samsung IMAX in Bucuresti este un suport considerabil pentru acest tip de sala ce combina divertismentul de inalta calitate cu activitatile educationale. Samsung s-a alaturat si zonei VIP a cinematografului, o alta noutate in oferta noastra catre spectatori, Cinema City Samsung VIP. Toate acestea sunt parte a Cinema City Cotroceni ce va dispune de 21 de sali, fiind cel mai mare cinema deschis in Romania si unul dintre cele mai mari din Europa.”

In cadrul Samsung VIP din Cinema City, Samsung ofera spectatorilor o experienta completa a vizionarii unui film in 3 sali de maxim 31 de locuri cu fotolii confortabile din piele, special concepute pentru relaxare desavarsita. In pretul biletului la film, la dispozitia spectatorilor va fi si barul din lounge-ul Cinema City Samsung VIP.

Citeste si:
„Război Civil” iminent la cinema, din 12 aprilie
„Război Civil” iminent la...

Din 20 noiembrie, “T-Rex: Inapoi in Cretacic” si “Lumea din adancuri” sunt primele filme in tehnologia IMAX care vor putea fi vizionate pe ecranul gigantic din Samsung IMAX. Senzatia de a fi parte din actiunea filmului este data de un cumul de tehnologii inovatoare si de spatiul special proiectat al salii, toate purtand marca IMAX. Folosind o camera IMAX 3D, cu carcasa speciala pentru filmarile de sub apa, “Lumea din adancuri” isi poarta spectatorii intr-o calatorie de explorare a lumii subacvatice, transformandu-i in scafandrii. Puternicul Tyrannosaurus Rex va calatori in timp cu dimensiunea sa impresionanta si falcile puternice la doar o atingere de spectator.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.