In ultimii cativa ani am avut parte de o multime de parodii precum Date movie, Superhero movie, Disaster movie si inca altele care au fost invariabil nereusite. O lunga serie de comedii deloc amuzante pline de glume vulgare, absurde si fara doar si poate, proaste.

Recenzie film Dance Flick

In ultimii cativa ani am avut parte de o multime de parodii precum Date movie, Superhero movie, Disaster movie si inca altele care au fost invariabil nereusite. O lunga serie de comedii deloc amuzante pline de glume vulgare, absurde si fara doar si poate, proaste.

Ultimele parodii amuzante pe care le-am vazut au fost Scary movie 1 si 2, care spre diferenta de restul filmelor de proasta calitate cu titlul incheiat in movie, aveau scenariul scris de fratii Wayans.

Desigur ca atunci cand am vazut ca urmeaza sa apara un film realizat de familia Wayans m-am gandit ca voi muri de ras. Si oricum, filmele cu dans trebuiau parodiate intr-un punct, mai ales datorita faptului ca toate se iau asa in serios.

Ma tem ca totusi, Dance flick, in ciuda scenaristilor si actorilor sai nu este ceeea ce am sperat neresuind sa iasa in fata parodiilor recente, apeland adesea la aceleasi glume vulgare si nesarate pe care le-am vazut peste tot. Cu toate acestea, trebuie sa spun ca Dance flick n-a reusit sa ma scarbeasca si ocazional (desi putin) am mai si ras.

Primul lucru care ii lipseste filmului este o poveste ceva mai clara pe baza careia sa se construiasca totul. Pelicula de fata este mai degraba o serie de scurte episoade adunate de prin titluri precum Step up, You got served, Highschool musical si inca altele.

Foarte pe scurt, bruma de poveste suna in felul urmator: Megan este o tanara care desi talentata nu mai vrea sa danseze pana in momentul in care il cunoaste pe Thomas, un dansator de strada care o invata miscarile de hip-hop. Intre ei apare o scanteie si asa mai departe. Pe baza acestei micro idei este construit totul fara a avea o reala sansa de evolutie intr-un sens sau altul.

Actorii nu se descurca nici ei extraordinar, totusi dintre ei voi aminti pe: Shoshana Bush, Damon Wayans Jr., Essence Atkins si Affion Crockett.

Imi pare rau sa o spun dar s-ar parea ca si ultima sansa la o comedie spumoasa s-a pierdut odata cu esecul fratilor Wayans. Poate data viitoare va fi mai bine, dar pana atunci as spune ca Dance flick este un film care nu reuseste sa se ridice la inaltimea asteptarilor si daca vrei intr-adevar sa-l vezi, poate ar fi mai bine sa-ti inchiriezi dvd-ul cand va aparea decat sa mergi la cinematograf.

Citeste si:
Dolly Parton s-a vaccinat pe ritmul celebrei sale piese, „Jolene”
Dolly Parton s-a vaccinat pe...

Powered by


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.