In urma cu 28 de ani, extraterestrii au venit pe Pamant, asta pentru lumea lor era pe cale de disparitie si trebuiau sa se refugieze intr-un loc cat mai prietenos. Oamenii se asteptau la un atac, insa intentiile strainilor nu erau nici pe departe agresive.

In District 9 se intampla lucruri ciudate...

In urma cu 28 de ani, extraterestrii au venit pe Pamant, asta pentru lumea lor era pe cale de disparitie si trebuiau sa se refugieze intr-un loc cat mai prietenos. Oamenii se asteptau la un atac, insa intentiile strainilor nu erau nici pe departe agresive. Coexistenta nu era totusi nici usoara.

Liderii natiunilor importante au decis sa le ofere un spatiu special in care sa supravietuiasca si au ales pentru aceasta o zona din Africa de Sud, denumita District 9. Astfel, oamenii nu calcau niciodata acolo iar fiintele stranii nu ieseau in spatiile populate de locuitorii Terrei. Nimeni nu s-a interesat vreodata ce anume fac extraterestrii. Nimeni nu i-a studiat. Ei bine, cel putin asa se credea, insa o organizatie privata MNU (Multi-National United) s-a gandit ca ar face bani frumosi daca ar crea armament pornind de la dotarilor celor veniti din alta lume.

MNU nu reuseste insa sa recolteze ADN extraterestru, veriga lipsa din tot planul lor de imbogatire rapida. Incercarile esueaza pe rand din pricina creaturilor, mult prea puternice. Lucrurile iau insa o intorsatura teribila cand Wikus van der Merwe, un agent MNU, intra in contact cu un virus nou care ii modifica treptat ADN-ul. Wilkus devine astfel noua tina a organizatiei si trebuie sa fuga incontinuu pentru a-si salva pielea. Unde anume poate sa fie cel mai in siguranta? Chiar in District 9...

Filmul va avea lansarea pe data de 14 august. Productia este semnata Peter Jackson, iar de regie s-a ocupat Neill Blomkamp, fost grafician 3D la seria Stargate SG-1. Ca actori, amintim: Jason Cope, Kenneth Nkosi, William Allen Young, Nathalie Boltt and Sylvaine Strike.

Surse: D9, YouTube


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.