Lucian Mandruta, Mircea Zara, Sorin Brotnei si Anthony Icuagu au participat seara trecuta la avanpremiera nationala a filmului 'Hercules' care a avut loc la Cinema City. Cei patru au avut ocazia sa sa fie primii care vizioneaza filmul dar cum selfie-ul e obligatoriu inainte de lupta, nu au ratat ocazia sa se fotografieze si sa testeze recuzita originala folosita la realizarea filmului care il are pe Dwayne Johnson in rol principal, alaturi de Irina Shayk.

Cu aceasta ocazie, invitatii au aflat ca in bataliile lui HERCULES au intrat si o multime de romani. Mai exact, tehnicienii care au realizat recuzita filmului sunt un grup de romani (SFX, Gheorgheni) s-au ocupat de efectele speciale, in timp ce un studio din Bucuresti a construit decorurile grandioase.

“Toate cerintele producatorilor au fost iesite din comun. Ganditi-va ca sunteti intr-un camp deschis, de 10 hectare, iar ei iti spun ca vor sa fie plin de fum. Nu conteaza ca bate vantul, sau ce alte conditii sunt in jur. Pentru 10-20 de secunde cat se filmeaza cadrul respectiv, trebuie sa faci sa fie ca in batalie”, povesteste un reprezentant SFX, responsabil cu efectele speciale de la HERCULES.

Pentru filmul care il are in rolul principal pe Dwayne Johnson, au fost create sute de piese de butaforie, o parte dintre acestea gasindu-si drumul si catre Cinema City, unde invitatii au putut sa afle povestea din spatele camerelor de filmare. Filmul are marea premiera astazi in cinematografele Cinema City, iar fanii lui HERCULES vor putea vedea efectele si decorurile create de specialistii romani in format IMAX 3D, 3D si digital.

“Nu ai intotdeauna ocazia sa atingi recuzita originala dintr-un film, mai ales unul care se anunta atat de mare si cu actori-giganti, la propriu si la figurat. Dwayne Johnson e fenomenal, Rufus Sewell, un actor de nota 10 iar Irina Shayk, o aparitie, scurta intr-adevar, intr-un prim rol de care iti vei aduce cu siguranta aminte.”, declara Mircea Zara, VJ Music Channel.

Invitatii prezenti la avanpremiera au avut parte si de multe alte surprize in cinematograful Cinema City. Vedetele au razuit pentru premii legendare cartonasele primite impreuna cu biletele, si au avut 71.42% sanse de a castiga un premiu in promotia verii la Cinema City.

HERCULES intra in programul Cinema City din toata tara din data de 25 iulie, in format digital, 3D si IMAX 3D.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.