Personajele masculine pe care iubim sa le uram!

Atunci cand ma gandesc la barbatul perfect, imi imaginez intotdeauna un baiat dragut, de treaba, tandru, dulce ca o acadea, in fine, visul mamei mele. Dar nu stiu cum se face ca de cele mai multe ori, imi cad cu tronc nemernicii care s-au specializat in frant inimi. Si daca ne luam dupa audientele serialelor, nu sunt singura care viseaza la Fat-Frumos dar il asteapta, de fapt, pe zmeu.

Iata care sunt cele 10 personaje masculine din seriale care ne fac sa suspinam.

1. Jaime Lannister - Urzeala Tronurilor

Fratele geaman al reginei Cersei este genul de barbat pe care nu te poti hoatari daca il iubesti sau il urasti. Relatia incestuoasa dintre el si sora sa a fost unul dintre factorii care au dus la macelaria unor personaje indragite din Urzeala Tronurilor. In primele episoade, este fiul tatalui sau: arogant, orgolios, lipsit de moralitate si de orice simt al onoarei.

Legatura sa cu Brienne il transforma subtil fara sa il schimbe totusi prea mult. Chiar si asa, Jaime merita un loc in topul nostru.

2. Damon Salvatore - Jurnalele vampirilor

Intre noi fie vorba, eu l-am placut de la inceput pe Damon, chiar daca a dovedit ca lupul isi schimba doar parul. Acum a devenit la fel de miorlait ca fratiorul sau, Stefan, si face cate o drama existentiala din fiecare unghie rupta a Elenei. Eu, personal, il vreau inapoi pe Damon din primul sezon.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto main: fotografie dramatica barbat sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.