Producatorii filmului Carrie, remake al unui horror clasic, au gasit o metoda neobisnuita si un pic macabra de a-s promova filmul.

Credeti in telekinezie? Probabil ca nici clientii acestei cafenele americane nu credeau pana sa dea nas in nas cu o tanara care, folosindu-si puterile telekinetice, face ca obiectele din jurul ei sa se miste. Norocul lor ca este vorba doar de farsa pusa la cale de Sony pentru a promova horror-ul Carrie.

In clip, un barbat varsa cafea peste laptopul unei tinere. Enervata, tanara isi foloseste puterile pentru a-l pune la zid pe barbat si incepe sa miste mesele si scaunele din cafenea. In realitate, barbatul este cuplat la un fir, iar obiectele sunt controlate de la distanta cu ajutorul unei telecomenzi.

Farsa a reusit sa stranga 14 milioane de vizualizari in doar 48 de ore si, daca nu l-ai vazut pana acum, trebuie sa o faci.

Citeste si: Macabra sau reusita? Cea mai controversata farsa

Carrie este o ecranizare dupa un roman de Stephen King si totodata un remake al unui film cu acelasi nume regizat de Brian de Palma. Din cauza personalitatii sale firave, Carrie ajunge sa fie mereu tinta ironiilor si batjocurii colegilor de liceu. Mama sa, extrem de religioasa si posesiva nu reuseste decat sa o transforme pe tanara adolsecenta intr-o persoana si mai vulnerabila decat este deja. Asta pana cand descopera ca detine puteri telekinetice. In momentul in care cade prada unei noi farse, Carrie, folosindu-se puterile nou descoperite, se razbuna crunt pe toti cei care au batjocorit-o.

Filmul va avea premiera in Romania pe 18 octombrie.

Foto main: captura Youtube


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.