Fani Games of Thrones printre noi? Iata ce nu stiati despre serialul vostru preferat:

1. Serialul Game of Thrones are o distributie impresionanta. Doar sezonul 3 numara 257 de actori si 703 de oameni in echipa.

2. Peter Dinklage a fost prima optiune a autorului George R.R.Martin si a producatorilor pentru rolul lui Tyrion Lannister. La fel s-a intamplat si in cazul lui Sean Bean pentru rolul lui Ned Stark.

3. De asemenea, Peter Dinklage nu a renuntat niciodata la visul sau de a deveni actor chiar daca cele mai multe roluri pe care le primea erau de prost-gust si isi bateau joc de inaltimea sa. Atunci cand i-a fost oferit rolul lui Tyrion Lannister, Peter a fost incant. Nu stiu voi, dar eu una indragesc personajul lui Tyrion si nu mi-a putea imagina pe altcinva in locul sau. : )

4. Cei mai multi dintre actori nu au citit cartile si nu stiu ce se intampla cu personajele lor. Nici nu vor sa le citeasca de teama ca acest lucru le-ar putea afecta jocul actoricesc.

5. George R.R.Martin a dezvaluit producatorilor serialului cum planuieste sa termine povestea pentru ca, in cazul in care moare inainte de incheierea filmarilor, sa existe un final.

6. George R.R.Martin i-a trimis o scrisoare de felicitare lui Jack Gleeson, cel care il interpreteaza pe Joffrey Baratheon. „Felicitari pentru performanta magnifica, a i-a scris autorul, toata lumea te uraste!”.

7. Limba Dothraki a fost creata de un expert lingvist, David Peterson. In prezent, limba contine peste 3.000 de cuvinte.

8. Richard Madden (Robb Stark) este iubitul unei alte actrite dintr-o serie la fel de indragita. Este vorba despre Jenna Louise Coleman (Clara Oswald), noua companioana a lui Doctor Who.

9. De asemenea, Theon Greyjoy (Alfie Allen) este fratele cantaretei Lily Allen. Aceasta chiar a scris un cantecdespre fratele sau. Il puteti asculta aici.

Citeste si:
Serialul Game of Thrones va continua pe HBO
Serialul Game of Thrones, din...

10. Jason Momoa (Khal Drogo) a interpretat dansul Haka pentru auditie.


11. Ar fi bine sa nu aveti asteparile prea ridicate si nici sa nu sperati la un happy ending. Intrebat daca are vreo idee despre cum va incheia povestea, George R.R. Martin a spus doar ca sfarsitul va insemna un nor de praf dus de vant de-a lungul unui cimitir plin de pietre de mormant.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.