Alfonso Cuaron, cunoscut mai ales pentru Children of Men, va lansa in aceasta toamna un SF intens si captivant: Gravity. Cel putin asa ni se arata in primul trailer al filmului.

Spre bucuria fanilor SF de pretutindeni a fost lansat primul trailer pentru drama SF Gravity, in regia lui Alfonso Cuaron, care a impresionat publicul si criticii deopotriva cu Children of Man.

In trailer ne sunt prezentati doi astronauti care trebuie sa supravietuiasca in spatiu dupa ce nava le-a fost distrusa. Gravity pare sa fie o drama SF atipica.

Un film cu un scenariu aparent simplu, centrat pe doi astronauti, jucati de George Clooney si Sandra Bullock, care raman blocati in spatiu dupa ce nava le este distrusa de rezidurile unui satelit. Fara monstri, fara invazii extraterestre, fara sa fie plasat intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat. Intr-un cuvant, fara majoritatea cliseelor intalnite, de obicei, in filmele SF. Iar.

Daca ati mai vazut filme regizate de Cuaron, Gravity este fara doar si poate o productie care promite. Sandra Bullock si George Clooney sunt singuri actori care apar in film.

"Gravity seamana mai mult cu 2001: Odiseea spatiala si mai putin cu un film de actiune Este un film foarte straniu. Doi oameni in spatiu, fara monstri", a spus George Clooney despre Gravity.

Trailerul filmului ne-a lasat impresia unuei abordari diferite de majoritatea filmelor SF care urmeaza sa fie lansate anul acesta, o schimbare care nu ne deranjeaza catusi de putin si pe care o asteptam cu nerabdare

Cum vi se pare?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.