Yuppy 29 Iunie 2016 18:30
Invata cum sa iti construiesti o garderoba pe masura care sa rezoneze cu atmosfera orasului.

City-break-ul este cea mai la indemana relaxare pentru vara. Sa pleci pentru cateva zile intr-o capitala europeana nu mai reprezinta un lux, de cand companiile aeriene au oferte de zbor ieftine, iar proprietarii isi inchiriaza apartamentele in perioada in care sunt plecati din oras. Londra, Paris, Roma, Amsterdam sunt doar cateva dintre cele mai dezirabile destinatii pentru aceasta vara, dar adevarata provocare nu o mai reprezinta calatoria in sine, ci modul in care aceasta se reflecta in fotografiile care vor dainui peste ani in albume on-line sau instantanee urcate imediat pe platformele de socializare.

Pentru a strange cat mai multe Like-uri si Inimioare, avem nevoie nu numai de privelisti frumoase, ci si de o garderoba pe masura care sa rezoneze cu atmosfera orasului. De aceea, The Dresser, consilierul tau de shopping on-line te invata sa faci cele mai inteligente alegeri pentru a calatori cu stil!

Parisul, este cea mai romantica destinatie europeana. Daca barbatii sunt pasionati de fotbal, tu esti avida dupa moda si cu siguranta vei merge pe bulevardul Champs Elysees sa faci tururul magazinelor de lux. Nu vei rata Tour Eiffel, catedrala Notre Dame de Paris, dar nici o plimbare cu Bateaux Mouches sau targurile de antichitati din cartierul latin. Stilul frantuzesc este simplu, dar cu o nota de eleganta, de aceea iti recomandam tinute sporty-chic, in alb si negru, cu dungy navy (top sau camasa Prada), skinny jeans (Gucci) si o pata de culoare data de o poseta de brand (Giorgio Armani).

Londra, cu sau fara Brexit, este un oras cosmopolit. Accesul in galerii si la muzee este gratuit, iar din London Eye poti vedea Tamisa, dar si toata capitala Marii Britanii: un melanj armonios de cladiri vechi si noi. Vremurile sunt schimbatoare, dar si vremea. In Londra, pe parcursul unei zile vei avea parte de toate anotimpurile: soare, vant, ploaie, iar soare si eventual ceata, iar uneori temperaturile nu sunt foarte prietenoase nici macar vara! De aceea, este important sa porti tinute multistratificate si un aresnal de accesorii: umbrela, esarfa, ochelari de soare. Evident, ce trebuie sa iei cu tine in bagaj este un trench care te va apara de vant si de frig, iar cea mai irezistibila propunere vine de la Burberry (pe care il gasesti si pe www.thedresser.ro.

Citeste si:
Cum să alegi rochia de banchet perfectă pentru tine
Cum să alegi rochia de...

Vacanta la Roma este titlul unui film cu Audrey Hepburn si Gregory Pack, dar si o propunere irezistibila pentru vara. De la Vatican, la Castelul Sant Angello, Colosseum, Fontana di Trevi, Piazza Navona, Scarile Spaniole , Columna lui Traian, vestigiile, monumentele, muzeele sunt la tot pasul, dar si cafenelele si restaurantele cu terase cochete si pline de verdeata. Ai nevoie de un look boem, dar care sa emane acea eleganta desavarsita pe care italienii o au in sange! De aceea iti recomandam un top fara manei Emporio Armani, pe care sa il porti cu o fusta diafana cu imprimeu discret Armani Collezioni. Completeaza look-ul cu ochelari supradimesnionati si un batic din matase!

Amsterdam-ul este o capitala a business-ului si un nod aerian important, dar si o destinatie placuta de vara, datorita numeroaselor canale (ce fac parte din patrimoniul Unesco), a cladirilor vechi si catedralelor gotice. Evident, este orasul lalelelor, al sabotilor din lemn, dar si al muzeelor si galeriilor de arta: Rembrandt si Van Gogh. Cafenelele, barurile sunt la tot pasul, de aceea iti recomandam o tinuta relaxata, formata din skinny jeans colorati (Armani Jeans) si o camasa cu imprimeu floral (Prada) care sa te poarte cu gandul la lanurile de lalele din imprejurimile orasului. Le gasesti pe toate pe www.thedresser.ro alaturi de genti elegante din piele, ce vor completa look-urile.

Citeste si:
Stil ecvestru la Karpatia Horse Show: clasic chic! Ce premii poti...
Stil ecvestru la Karpatia...

Si nu uita, pentru un city-break nu ai nevoie de foarte multe haine. Probabil vei calatori numai cu bagajul de mana, asa ca gandeste-ti de acasa cateva tinute versatile care sa reprezinte atat stilul tau, cat si cel al orasului in care calatoresti. Nu uita de incaltamintea comoda si de incarcatorul de la smart-phone!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.