Vesti bune pentru persoanele care se imbraca in negru tot timpul.

Persoanele care se imbraca in haine negre tot timpul sunt adeseori judecate pentru lipsa de imaginatie, pentru stilul prea goth sau prea intunecat. Dar, potrivit unui studiu, persoanele care poarta negru sunt percepute ca fiind serioase si de incredere.

Studiul a fost realizat de Buytshironline, un vanzator angro din Marea Britanie, si a pornit din dorinta de a analiza maniera in care culorile influenteaza felul in care ne percep ceilalti. Dintre toate culorile, negrul a obtinut cele mai bune calificative.

Negru este culoarea pe care trebuie sa o porti daca vrei sa impresionezi, sa stabilesti increderea sau sa cuceresti pe cineva. (...) Negrul a fost cel mai adesea asociat cu trasaturi pozitive (incredere, inteligenta, atractivitate) si aproape deloc cu cele negative (aroganta),” au spus realizatorii studiului potrivit mic.com.

Potrivit studiului, aproape jumatate dintre femeile chestionate si 64% dintre barbati au fost de acord ca negrul emana incredere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.