Yuppy 6 Mai 2015 16:02
Rihanna a facut o declaratie de stil importanta la gala organizata de Muzeul Metropolitan din New York.

OK, poate ca rochia Rihannei a semanat cu o omleta, dar declaratia de stil facuta de cantareata nu are nicio legatura cu mancarea. Rihanna a fost singura vedeta de la festivitate care a purtat o rochie facuta de un designer chinez. Iata de ce acest lucru este important.

Tema din acest an a galei organizate de Muzeul Metropolitan din New York a fost China, iar dress code-ul a fost "Chinese white tie". Daca majoritatea vedetelor a incercat, mai bine sau mai prost, sa incorporeze elemente din cultura chineza in tinuta lor, Rihanna a fost singura care a mers direct la sursa, imbracand o rochie creata de un designer chinez, Guo Pei.

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on


In fiecare an, gala dedicata Institutului pentru Arta Costumului de la Muzeul Metropolitan este un prilej pentru celebritati sa defileze in tinute memorabile.Anul acesta tema a fost China, iar vedetele au incorporat in tinutele lor detalii si paternuri chinezesti. Anumite vedete, precum Selena Gomez sau Zoe Kravitz au purtat tinute realizate de designeri americani cu radacini chineze.

Tema de anul acesta a fost una riscanta, dar si o oportunitate de a observa cum inteleg vesticii cultura asiatica. Daca nu stii cum sa iti prezinti respectul fata de o anumita cultura, riscul de a cadea in rasism este foarte mare. Tocmai de acea, mergand direct la sursa si purtand o tinuta couture creata de un desiger chinez, Rihanna a reusit ceea ce majoritatea invitatilor a esuat - sa celebreze asa cum trebuie tema galei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.