Tehnologia si moda, doua lumi cel putin diferite, s-au intalnit la Paris, intr-un spectacol neconventional. Sa fie oare acesta viitorul prezentarilor de moda?

Ca traim intr-o era profund digitalizata nu mai este demult o noutate. Ca tehnologia a pus stapanire pe fiecare aspect al vietii noastre este si asta un fapt cunoscut. Si, cu toate ca tehnologia si moda pareau sa nu aiba prea multi numitori comuni, designerul francez Franck Sorbier i-a gasit. Pentru prezentarea colectiei toamna-iarna 2012, din Paris, Franck Sorbier a ales (si chiar a reusit chiar) sa uneasca doua lumi diferite: moda si tehnologia.

O prezentare de moda neconventionala, compusa doar din doua modele (lucru neobisnuit pentru clasicele prezentari) care a spus un basm din secolul XVII cu ajutorul tehnologiei. Cele doua modele, una imbracata intr-o rochie alba, cu o palarie bizara pe cap, iar cealata intr-o simpla rochie de bal alba pe care au fost proiectate cele 14 rochii ale colectiei au fost singurele "figurante" de care a avut nevoie designerul pentru a pune la punct o prezentare ce a semanat mai mult cu un act teatral.

Basmul din care s-a inspirat Franck Sorbier, scris de Donkeyskin, spune povestea unui rege care a promis sotiei muribunde ca se va racasatori doar cu o femeie la fel de frumoasa ca ea. Soarta face ca aceasta femeie sa fie chiar fiica lui. Pentru a evita teribilul mariaj, tanara printesa cere ajutorul unei zane care o sfatuieste ca in schimbul mainii ei sa ceara imposibilul: o rochie la fel de albastra ca si cerul, la fel de stralucitoare ca soarele si de aceeasi culoare cu luna.

Ce credeti, va deveni acesta viitorul prezentarilor de moda?

Sursa foto main si interior: captura Youtube.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.