Diesel DZ4160: Freak of Nature este un ceas care are doua fete..pe aceeasi fata! Ati inteles?

Diesel DZ4160: Freak of Nature este un ceas care are doua fete..pe aceeasi fata! Ati inteles?

Nu. Nu este o alipire realizata in Photoshop. Este un ceas adevarat, care pare desprins din unul din multele filme cu Frankenstein... In incercarea de a veni mereu cu ceva nou, Diesel reuseste sa ne surprinda cu o idee super traznita: a taiat si lipit doua jumatati de la ceasuri complet diferite, unul sport cu cadran patrat iar celelalt putin retro, cu un cadran oval.

Otelul se intalneste cu pielea, argintiul cu auriul, culorile vii cu fundalul negru, monoton. Freak of nature are data in dreptul orei 3 si trei indicatoare mici pentru minute, ore si jumatati de ora. La apasarea unui buton, un brat special colorat in albastru porneste in numararea secundelor si serveste drept cronometru, fireste. Ceasul este si rezistent la apa, la presiuni de pana la 5 atmosfere. Ne indoim ca cineva se va aventura la asemenea adancimi..

Diesel DZ4160: Freak of Nature ar trebui sa ajunga si in magazinele de la noi, cat de curand, la un pret de aproximativ 220$.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.