Cineva s-a gandit sa le mai aline fanilor putin din suferinta, dezvaluind un ceas special Resident Evil, ce urmeaza a fi comercializat prin luna iulie, la un pret de aproximativ 130 lire sterline.

Ceas pentru fanii Resident Evil 5

Fanii celebrei serii survivor presarate cu puzzle-uri grozave care au constituit inca de la inceput cireasa de pe tort a jocului, sunt in asteptare pentru ultimul titlu Resident Evil, si anume 5. Cum asteptarea este de cele mai multe ori grea, cineva s-a gandit sa le mai aline putin suferinta, dezvaluind un ceas special Resident Evil, ce urmeaza a fi comercializat prin luna iulie, la un pret de aproximativ 130 lire sterline.

Ceasul este construit dintr-un otel argintiu mat, are o curea cu doua sisteme de prindere si o sticla de protectie prinsa de corpul accesoriului prin intermediul unei rame cu trei suruburi. Logo-ul Resident Evil troneaza spre ora 12, in dreptul orei 6 exista o data vizibila printr-un decupaj circular, iar ora 5 este singura marcata intr-un font deosebit, care se gaseste si pe cutia produsului. Limbile de ora si minut sunt vopsite in alb, iar cea de secunda realizeaza un contrast placut, fiind rosie. Cadranul prezinta in dreptul orelor 3 si 9, doua indicatoare suplimentare controlabile cu ajutorul celor doua butoane amplasate de o parte si de alta a rotitei principale.

Resident Evil 5 Watch va fi produs in numai 555 de exemplare, urmand a fi vandut initial in Marea Britanie, apoi si in restul Europei. Precomenzile vor putea fi facute in cateva zile, de pe site-ul Gamestation, care mai ofera o multitudine de produse dedicate celor care indragesc mult jocurile.

Sursa: Kotaku


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.