5 modele bizare de lenjerie intima pentru barbati... si un bonus pentru partenera ta.

Lenjeria intima masculina nu mai este demult banala ca design, culori sau materiale. De la o vreme masculii le fac competitie serioasa reprezentantelor sexului frumos din acest punct de vedere. Unii dintre noi ar putea aprecia inventivitatea designerilor, in timp ce altii ar considera ofensatoare cateva dintre ultimele propuneri in materie de lenjerie intima pentru barbati. Tu ai purta asa ceva?

Gata cu boxerii din bumbac, cu design decent. Chilotii cu dantela sunt deja un must-have si pentru barbati. Daca nu v-ati fi asteptat ca ei sa poarte lenjerie asemanatoare cu cea a femeilor, iata ca, spre surprinderea tuturor, modelele pentru masculi sunt uneori chiar mai chic si mai socante decat cele feminine. Cam asa arata desuurile unui metrosexual. Nu stiu ce sa zic... traim intr-o lume nebuna!

Ce au in comun un elefant si un barbat? O pereche de chilotei... cu trompa. Aceasta este o versiune funny a celei anterioare si, de regula, poate fi achizitionata din magazine specializate sau din sex shop-uri, eventual alaturi de alte accesorii indraznete. Pentru iubitorii de animale exista o multime de variatiuni pe aceeasi tema, in diverse culori, forme si marimi. Distractie sa fie!

Deja vorbim despre accesorii kinky, desprinse parca dintr-un show Chippendales. Ce crezi ca ar spune iubita ta daca ai aparea asa in fata ei? Noi credem ca la un moment dat ar putea fi chiar geloasa... Compania Vizeau este specializata pe crearea pieselor de lenjerie intima cu linii indraznete, care respecta perfect forma corpului. Exemplarele din imaginea alaturata nu sunt recomandate pentru a fi purtate la piscina. Producatorii nu se vor declara responsabili in cazul in care materialul intra la apa...

Ce ar putea fi mai incitant decat o pereche de chiloti din piele, cu diverse aplicatii metalice? Si femeile au astfel de fantezii legate de partenerii lor, nu-i asa? Totusi, aceasta nu este genul de lenjerie pe care ai vrea sa o porti cu pantaloni eleganti, dar ai putea incerca cu jeans, mai ales daca in relatii mergi pe principiul ca marimea conteaza...

Citeste si:
Cum reușește Inna să se mențină formă. Artista le-a atras atenția...
Cum reușește Inna să se...

Iata si modelul preferat al barbatilor care in copilarie se visau "Tarzan". Design-ul 'animal print' este de departe cel mai potrivit atunci cand vrei sa epatezi prin tinuta vestimentara, in incercarea de a candida pentru titulatura de "pitziponc". In dormitor, rolul imprimeului animalic este, desigur, sa iti desavarseasca abilitatile de amant feroce... In plus, putin mister nu strica niciodata. "Chiloteii cu perdea" o vor face cu siguranta curioasa pe partenera ta.

Daca te incumeti sa imbraci vreunul dintre exemplarele de mai sus, poate ai nevoie de sugestii si pentru prietena ta. In cazul femeilor este mult mai simplu, avand in vedere ca au de ales dintr-o gama foarte variata de modele de lenjerie intima, dar asta nu inseamna ca anumite piese nu se remarca prin originalitate si obraznicie. Iata un model cat se poate de sugestiv.

Citeste si:
Campionii Tommy Hilfiger în incluziune și diversitate
Campionii Tommy Hilfiger în...

Articol de Mihnea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.