Cum sa-ti modifici "barba" pentru a arata mai cool.

Multi barbati isi urasc parul facial din cateva motive simple: creste prea repede, zgarie, este greu de intretinut etc. Daca tot te pricopsesti cu el pe viata incepand cu varsta punertatii si s-au inventat ustensilele necesare pentru a-l aranja, afla cum este recomandat sa iti tunzi parul facial in functie de forma fetei.

Fata patrata

Stil: Par facial care sa ingusteze barbia
Model: David Beckham
Descriere: Evita sa-ti accentuezi zona maxilarelor si insista in schimb pe barbie. Este recomandat sa nu iti razi parul facial in intregime, ci sa il scurtezi mai mult in zona maxilarelor si mai putin spre centrul barbiei. Cand mergi la frizerie, este recomandat sa ceri sfatul unui stilist sau sa consulti cateva cataloage de moda.

Fata dreptunghiulara

Stil:
Par facial care sa scurteze barbia
Model:
Keanu Reeves
Descriere:
Tunde-ti parul facial astfel incat sa distragi atentia dinspre barbie si sa-ti echilibrezi trasaturile faciale. Cel mai indicat este sa razi discret parul, astfel incat sa nu acoperi in intregime zona maxilarelor si a barbiei. Nu este recomandat sa latesti spatiul lipsit de fire de par de sub buza inferioara.

Fata rotunda

Stil: Par facial care sa lungeasca barbia
Model: Kanye West
Descriere: Rade-ti parul facial din zona maxilarelor si lasa-ti "cioc". Stilul lui uber-modern al lui Kanye West este cel mai graitor exemplu. Iti poti pastra si tunde mustata sau poti renunta la ea - indiferent de model, important este sa nu descoperi niciodata in intregime barbia.

Fata triunghiulara

Stil:
Par facial care sa lateasca si sa scurteze barbia
Model: Ryan Gosling
Descriere: Acopera partial zona maxilarelor (fara sa le inalti) si lasa parul sa creasca mai mult, pentru ca barbia sa nu iasa in evidenta. Pentru a crea senzatia de barbie lata, rade partial parul de sub buza inferioara si creeaza pe mijloc o dunga verticala.

Fata de para

Stil: Par facial care sa micsoreze partea inferioara a fetei
Model: Russel Crowe
Descriere: Parul ar trebui tuns sub forma de "panglica" de-a liungul maxilarelor, dar lasat sa acopere barbia. Este indicat sa lasi firele mai lungi, pentriu ca barbia lata sa para mai ingusta.

Citeste si:
Lia Bugnar a făcut accident cu bicicleta. A ajuns de urgență la...
Lia Bugnar a făcut accident...

Articol de Quiqs


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.