“Pentru barbatii care nu accepta sub nicio forma iritatia“.

Incepand cu luna aprilie, NIVEA FOR MEN EXTREME COMFORT ofera reprezentantilor sexului puternic primul barbierit fara iritatii!

NIVEA FOR MEN, liderul pietei de produse destinate ingrijirii fetei barbatilor, a lansat noua gama
Extreme Comfort, gama care ofera tuturor barbatilor un inceput perfect al fiecarei zilei, printr-un barbierit fara iritatie.

Deoarece barbatii moderni evolueaza intr-un mediu profesional antrenant si au o viata sociala dinamica, ei trebuie sa fie in pas cu noile tendinte, chiar si atunci cand este vorba de produse destinate barbieritului. In fiecare dimineata multi dintre ei se confrunta cu o problema… usturatoare - iritatia care apare in timpul barbieritului si in urma acestuia. Pentru ei, NIVEA FOR MEN ofera o solutie salvatoare: noua gama Extreme Comfort, formata din gel de barbierit si after shave balsam, gama care se diferentiaza prin formula avansata “Natural Micro Tec”.

Aceasta formula inovatoare are la baza ingrediente naturale (musetel si extract de lemn dulce) care patrund usor in piele, avand un efect calmant si anti-inflamator imediat.

Gelul de barbierit NIVEA FOR MEN Extreme Comfort permite o alunecare ultra-usoara a lamei, protejeaza pielea impotriva iritatiei si previne aparitia inrosirii pielii.

After Shave Balsam NIVEA FOR MEN Extreme Comfort completeaza ritualul barbieritului. Noul produs calmeaza si improspateaza pielea, reface pielea solicitata, asigura o hidratare suplimentara si o senzatie reconfortanta, se absoarbe rapid si nu lasa pielea grasa.

Pozitia de lider pe piata detinuta de NIVEA FOR MEN se reflecta in avantajele oferite consumatorilor, care pot beneficia de tehnologii si produse inovatoare, special gandite pentru ingrijirea zilnica si pentru confortul celor care le utilizeaza.

Citeste si:
5 leziuni comune ale pielii - cum le identifici și ce semnificație au
5 leziuni comune ale pielii -...

Pret recomandat de producator (inclusiv TVA):

- Gel de barbierit Extreme Comfort: 14.99 RON
- After Shave Balsam Extreme Comfort: 25.99 RON


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.