A face corect nodul la cravata se poate dovedi adesea o provocare. Noi iti aratam cum se procedeaza...

La capitolul business sezonul acesta se poarta camasa cu maneci lungi, asortata cu o cravata ingusta, al carei nod poate arata in multe feluri. Daca ar fi sa folosim denumiri "exotice", le-am spune noduri four in hand si half windsor. Designul cravatei poate fi oricum, mai putin banal - imprimeurile animate si pastelurile fac furori in aceasta vara. Camasile cu maneci scurte sunt considerate casual si in general nu este nevoie sa le completezi cu cravata. A face un nod la cravata este insa un mister pentru multi barbati, asa ca ne-am gandit sa le usuram munca. Urmeaza pasii din imagini si vei avea cele mai trendy noduri de cravata!

Nod pentru cravata

- "four in hand"

- "half windsor"

Nod pentru papion

Papionul este din nou la moda, insa revine in culori vii si de ce nu, cu imprimeuri. Nu considera ca trebuie sa porti papion doar la smoching sau la un costum office elegant. De exemplu, poti asorta papionul unei camasi cu maneca scurta, completata de o vesta in carouri. Ce te faci insa daca papionul nu are funda deja facuta? In 8 pasi funda poate fi facuta chiar de tine.

Retine: papionul nu se poarta niciodata cu o camasa ai carei nasturi de la guler sunt cusuti pentru a-l fixa.

Nod pentru lavaliera

De parca nu ar fi de ajuns si lavaliera are nevoie de nod. Lavaliera se innoada de obicei cu o funda mare cu capete lungi, dar tehnicile de prins pot varia. Pentru prinderea lavaliereri poti apela si la modelele de noduri folosite pentru cravate. Lavaliera se poarta intotdeauna sub o vesta. Adopta aceleasi tehnici de innodare si pentru esarfe sau fulare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.