Afli ultimele informatii din moda, primesti sfaturi despre ce este indicat sa porti in fiecare sezon si faci cumparaturi online.

Cand cauti ultimele informatii despre moda si vrei sa vezi colectiile celor mai in voga designeri ai momentului, poti accesa cateva site-uri de profil. Afli tot ce te intereseaza despre tendintele fiecarui sezon, primesti sfaturi despre ce / cum este indicat sa porti si faci cumparaturi online. Iata propunerile noastre:

Pentru informare:

www.men.style.com

Este unul dintre cele mai mari site-uri de moda adresat barbatilor. Continutul sau variat include galerii foto de la marile prezentari de moda internationale, arhiva video, stiri despre cele mai noi trenduri si diverse sfaturi din partea profesionistilor. Pe langa trend reports, una dintre cele mai populare rubrici este 10 essentials, utila celor care tin permanent pasul cu moda. Pe scurt, este ghidul complet al barbatilor care simt nevoia sa isi creeze propriul stil original, sofisticat, trendy.

www.mensvogue.com

Men's Vogue etaleaza un univers foarte nuantat in care realizarile profesionale, inteligenta si imaginea unui barbat converg pentru a crea premisele unei vieti fericite. Aceasta este filozofia celebrului site de moda MensVogue si totodata o garantie oferita fiecarui utilizator care ar trebui sa gaseasca aici toate informatiile de care are nevoie. Continutul site-ului acopera o gama larga de domenii, a caror abordare ramane insa in sfera modei, a tendintelor actuale: de la design interior, turism si arta culinara, pana la politica, economie, cultura, sport, vestimentatie si accesorii.

www.gqstyle.com

Alt "ghid complet" pentru barbatul modern: imagini cu cele mai frumoase femei celebre, inregistrari cu show-urile de prezentare ale ultimelor colectii semnate de designeri internationali, sfaturi "profi" despre moda si multe altele. Nu degeaba s-au lansat sub sloganul What Men Want. Avand in vedere ca publicatia este creatia aceluiasi trust din care face parte si celebrul style.com cu a lor extensie men.style.com, ii credem ca sunt la curent cu "ceea ce isi doresc barbatii"...

Citeste si:
Psihologii dezvăluie cele 15 calități pe care femeile le caută în...
Psihologii dezvăluie cele 15...

www.ftv.com

Lansat in Franta in 1997, Fashion TV a devenit rapid unul dintre cele mai difuzate posturi TV prin satelit in intreaga lume. Daca totusi preferi sa navighezi pe net, dar vrei sa vezi moda in miscare, ai nimerit site-ul perfect. Versiunea online a celebrului Fashion TV este un alt mogul in materie de moda atat pentru barbati cat si pentru femei, caruia evident nu ii scapa nicio informatie din industria de profil. Cele mai hot modele, cele mai tari prezentari fashion si cele mai noi stiri despre diverse evenimente se aduna aici si sunt la dispozitia ta for free.

www.execstyle.com

Cei pentru care costumul este emblematic pentru garderoba si totodata definitoru pentru stilul lor in general, pot gasi aici informatiile de care au nevoie. Site-ul reprezinta un ghid pentru barbatii care prefera stilul office sau foarte elegant si prezinta o gama larga de produse (si in functie de brand-uri celebre), incepand de la costume si camasi, pana la accesorii corespunzatoare. De asemenea, ai ocazia sa iti creezi propriul costum, la comanda.

Pentru shopping online:


www.glassboutique.co.uk

Citeste si:
5 pași esențiali pentru alegerea unei companii de împrumut online
5 pași esențiali pentru...

www.laredoute.fr

www.menalamode.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.