E usor sa porti costum, dar nu e tocmai floare la ureche sa il alegi in asa fel incat sa arati bine in el.

E usor sa porti un costum stilish, dar nu e tocmai floare la ureche sa il alegi in asa fel incat sa arati bine in el. Cel putin aceasta este concluzia topului celor mai bine imbracati barbati realizat de revista People in 2007. Exista cinci barbati la Hollywood care au inspirat ani de-a randul populatia masculina din lumea intreaga in materie de vestimentatie, iar in 2007 continua sa se afle in topul preferintelor. Ce stiu ei mai bine decat noi?

1. David Beckham

Clasicii spun ca stilul e omul. In versiunea moderna stilul este David Beckham. Un fashion icon recunoscut la nivel mondial, britanicul stie sa faca cel putin doua lucruri foarte bine: sa joace fotbal si sa se imbrace. De la casual la elegant, stilul sau este intotdeauna pus la punct, chiar daca uneori pare ambiguu.

2. Terrence Howard

Il stiti din filme precum Angel Eyes, Glitter, Hart's War si Ray. Stilul actorului se plaseaza in sfere diferite, imbinand cu succes elemente ale anilor '60-'70 si accesorii moderne. In varsta de 37 de ani, Howard a fost nominalizat la premiile Oscar pentru rolul din "Hustle & Flow" si a aparut in pictoriale de moda, pentru ca lumea chiar ii apreciaza, se pare, vestimentatia cu influente retro.

3. Johnny Depp

Fostul bad-boy ai Hollywood-ului se afla in centrul atentiei in ciuda eforturilor pe care le face sa ramana in umbra. Actorul reuseste sa fascineze intotdeauna prin stilul lejero-extravagant care il caracterizeaza, expresivitatea sa fiind mereu surprinzatoare, reinterpretabila. Misterul care il inconjoara la fiecare aparitie este fara indoiala croit pe baza imaginii sale complexe, fascinante prin... (dez)echilibru.

4. Brad Pitt

Sigur ca nu putea sa lipseasca sex-simbolul din top! Fie ca apare in chip de rider cu o tinuta motorcycle chic, fie ca se gateste pentru covorul rosu, actorul reuseste de cele mai multe ori ceea ce isi propune: sa emane eleganta in mod natural.

5. George Clooney

Sloganul celui mai dorit burlac care probabil nu se va aseza niciodata la casa lui este "dress to impress". Ar mai fi fost George supersexy fara costumele Armani pe care le plimba cu atata gratie pe covorul rosu? Probabil ca da. Stilul sau este completat de sarmul evident care nu ii permite sa treaca neobservat.

In ideea ca in spatele oricarui barbat puternic se afla o femeie, iata castigatorii la categoria "Cele mai elegante cupluri de la Hollywood":

1. Brad Pitt & Angelina Jolie
2. Gwen Stefani & Gavin Rossdale
3. Halle Berry & Gabriel Aubry
4. Tony Parker & Eva Longoria

Aici puteti vedea topul cu imagini al celor mai bine imbracate femei la ceremonia pentru decernarea premiilor Oscar 2007:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.