Zicala conform careia "barbatul trebuie sa fie putin mai frumos ca... cel cu cornite" a cam cazut.

In zilele noastre, zicala conform careia “barbatul trebuie sa fie putin mai frumos ca... cel cu cornite” a cam cazut. Astazi femeile vor barbati draguti si ingrijiti... ceea ce nu e rau. Mai cu seama ca exista atatea produse pe piata actuala de men beauty care te pot ajuta fara sa depui prea mult efort. E de ajuns sa iti aloci 10-15 minute pe zi pentru ingrijirea tenului, sa alegi produsele potrivite si vei vedea imediat beneficiile aduse de acestea.

Unul dintre obiectele care se gasesc in trusa oricarui barbat este aparatul de ras, folosit de unii in fiecare zi, iar de altii ocazional (dar destul de des...). Tehnologia a avansat foarte mult, asadar si aparatele de ras sunt din ce in ce mai sofisticate. Si asta nu e tot, crema, gelul sau spuma de ras au si ele formule tot mai eficiente care rezolva aproape orice problema.

Iata care sunt pasii de parcurs pentru un barbierit eficient:

1. alegem un gel hidratant pentru ras (e mai usor de folosit gelul, are o textura mai placuta si totodata hidrateaza foarte bine);

2. cautam un aparat de ras performant care sa ne asigure un barbierit eficient si in siguranta;

3. dupa ras folosim un balsam sau un ser calmant si... gata cu barbieritul.

Multi cred ca folosirea cremelor de fata este doar pentru doamne. Nimic mai gresit. Asa cum tenul unei femei are nevoie de vitamine si de ingrijire, la fel si tenul masculin necesita hidratare si foarte multa atentie, mai ales ca nivelul poluarii este atat de ridicat. Asa ca, este necesar sa va achizitionati o crema care sa se potriveasca tipului de ten pe care il aveti, iar dupa 30-35 de ani puteti folosi cu incredere o crema anitirid intens hidratanta. Daca observati ca fata va este mai tot timpul uscata si aveti senzatia ca va strange, atunci folositi macar o data pe zi o crema pentru ten uscat.

In general, este recomandat sa utilizati crema si dimineata si seara, inainte de culcare, dupa ce in prealabil ati curatat tenul cu demachiant. Daca nu reusiti de 2 ori pe zi, atunci e obligatoriu ca macar o data pe zi sa faceti acest lucru. Daca observati ca aveti fata tot timpul lucioasa si incarcata, e bine sa folositi o crema pentru ten gras sau mixt. Chiar si cei care au un ten cu probleme pot gasi o solutie. Sunt game special concepute pentru ten acneic sau cu altfel de probleme. Apelati la aceste creme cu toata increderea, dar daca problemele sunt acute mergeti la un medic dermatolog. Alimentatia, consumul de lichide si sportul sunt de asemenea foarte importante pentru sanatatea fiecaruia. Si barbatii trebuie sa acorde o mare importanta ingrijirii personale, pentru a arata bine, pentru a fi sanatosi si plini de energie la orice varsta.

Nu lasa pe maine ce poti incepe chiar de azi! Ai grija de tine si vei fi cel mai atragator!!!

Un articol de Carmen Dinca

Carmen Dinca este make-up artist Avon. A inceput cantand ca orice copil, cu visuri multe si sperante de reusita. A stat 10 ani la Corul Radiodifuziunii Romane, a continuat cu Loredana si Directia 5, facand apoi un mic popas si la MCM Romania. Multi dintre noi o cunosc pe Carmen din trupa “Camionane'n multime” cu care a lansat albumul "Plastic". Intre 2005-2006 a urmat un curs de make-up care s-a imbinat perfect cu pasiunea ei pentru machiaj, ajungand astfel make-up artist la Avon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.