Recunoastem ca haina il facem pe om, atata timp cat omul stie sa o poarte. Intr-o lume perfecta, oamenii nu vor fi judecati dupa modul in care isi asorteaza hainele.

Dar lumea aceea este departe de noi. Cum alegi sa te imbraci in fiecare dimineata cand cobori din pat si deschizi sifornierul reflecta starea ta de spirit si pozitia pe care o ai fata de locul in care trebuie sa ajungi. Vrei sa mergi la o intalnire de afaceri, nu arunci pe tine jeansii pe care i-ai purtat aseara la bere cu baietii si tenisii cu care ai fost in club. Trebuie sa vizitezi parintii iubitei - nu este nevoie sa-ti pui cel mai bun costum si cei mai scumpi butoni. Insa, in contextul acesta aparentele chiar conteaza!

Fara sa ranim pe nimeni, in unele cazuri, moda si simtul estetic nu sunt punctele forte ale unui barbat. Intre a merge la munca, a urmari meciul de fotbal al echipei favorite, a se intalni cu iubita si a merge la bere cu baietii, nu exista timp pentru a citi ultimele stiri in legatura cu trendurile vestimentare de sezon.

Daca totusi te simti provocat de moda, probabil esti la curent cu noutatile. Doar in cazul in care aceste "asa-nu" -uri nu au ajuns la tine, le lasam aici, poate te ajuta intr-un fel. Poti reduce numarul greselilor vestimentare, prin eliminarea catorva obiceiuri de "ne stil". Stim, cu totii facem greseli, dar unele sunt pur si simplu de neiertat. Am trecut in revista cateva pacate clasice pe care barbatii le fac, uneori, atunci cand vine vorba despre moda.

1. Sandale cu sosete

Foto main: sosete sandale sursa Shutterstock.com

Este socant cat de multi barbati poarta aceasta combinatie nefericita. Aceasta greseala monstruoasa ar putea fi iertata, sa zicem, daca ar exista un scop practic la mijloc, dar nu exista. Intelegem ca atunci cand este frig afara cu totii visam la zilele de vara. Dar cand este vara...? Oricum purtand sandale cu sosete nu inseamna ca anotimpurile se vor schimba mai repede. Daca esti vinovat de aceasta crima vestimentara, fa-ti tie si celor din jur o favoare si renunta la combinatia aceasta!

2. Haine sifonate

Sa arati tot timpul ca si cum abia te-ai trezit din somn, stim ca este cea mai comoda tinuta, insa nu si cea mai la moda. De asemenea, este nepotrivita pentru birou si intalniri si, cu siguranta nu vei impresiona. Iti ia doar cateva minute sa incingi fierul de calcat si indepartezi cutele de pe tricouri sau camasi.

Citeste si:
100 de ani de moda barbateasca comprimati in mai putin de 3 minute
VIDEO  100 de ani de moda...

Citeste continuarea pe envy.ro

Foto main: barbat stilat sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.