In premiera in Romania se deschide prima agentie de presa dedicata exclusiv retailerilor de design&lifestyle care activeaza pe piata locala - www.bucharestshopping.ro. Platforma este destinata stirilor din domeniul retailului si sprijina jucatorii de pe aceasta piata prin publicarea mesajelor nealterate editorial, completate cu content original si pictoriale dedicate, realizate de unii dintre cei mai cunoscuti specialisti in domeniu.

www.bucharestshopping.ro este prima platforma online din Romania pe care retailerii o pot utiliza pentru transmiterea nealterata a mesajelor despre magazine, colectii si branduri sau reduceri si oferte speciale. Aceste informatii vor fi listate in sectiunea Birou de presa a site-ului, ce va fi actualizata zilnic cu cele mai noi comunicari ale retailerilor.

In plus, www.bucharestshopping.ro va oferi informatii originale realizate de catre o echipa editoriala dedicata pe teme precum Fashion, Beauty, Lifestyle, Home&Deco.

Piata de retail de design&lifestyle din Romania in general, si cea din Bucuresti in particular, avea nevoie de o zona de exprimare libera. Acesta este rolul www.bucharestshopping.ro care functioneaza ca un integrator de informatie relevanta si de calitate pentru aceasta nisa. Ne adresam in egala masura retailerilor cat si shopperilor activi care vor gasi aici o sursa continua de stiri. Cred foarte mult in viitorul acestui proiect, iar feedback-ul primit chiar din prima clipa de la unele dintre cele mai importante branduri din Romania este extrem de pozitiv”, a declarat Adi Popescu, initiatorul proiectului Bucharest Shopping.

Agentia de presa de retail completeaza proiectul Bucharest Shopping care a debutat in aceasta toamna prin lansarea unei aplicatii de smartphone dedicate shopperilor bucuresteni. Odata descarcata pe telefonul mobil, aplicatia listeaza magazinele din oras impreuna cu toate coordonatele acestora, prezentand pentru fiecare o galerie foto dedicata. In plus, meniul permite crearea unei liste cu magazinele preferate de utilizator, ce poate fi editata in orice moment. In functie de locatia utilizatorului, Bucharest Shopping afiseaza cele mai apropiate reprezentante si ofera informatii utile actualizate in timp real, atat despre magazine, cat si despre ultimele colectii sau promotii. Aplicatia este disponibila pentru descarcare in AppStore (http://goo.gl/YVlKgT) si Google Play (http://goo.gl/TSgc1j) .


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.