Cand vine vorba despre trenduri si tinutele doamnelor, domnii prefera sa nu se amestece si sa stea cat mai departe de subiectul acesta. Insa, atunci cand am lansat provocarea: 'Urasc cand o femeie poarta...', au inceput sa faca o analiza estetica a tinutelor noastre si au declarat vinovata o jumatate din garderoba femeilor

Inspirata de un articol aparut zilele trecute pe Huffingtonpost, am inceput sa fac cercetari in randul barbatilor romani cu privire la tinutele femeilor. Parerile lor, doamnelor pasionate de moda, va vor dezamagi. Chiar in timpul unei discutii, unul dintre ei mi-a spus: "Ce tot carati in gentile alea imense? De ce purtati tocuri inalte daca nu reusiti sa va tineti echilibrul? Si ce-i cu blugii aia cu talie joasa? Sa nu mai zic de UGG urile alea hidoase sau de fundele mari din par. Suficient! Ca fiinte gingase ce sunteti trebuie sa invatati sa va puneti in valoare corpul si sa purtati haine care va flateaza, ca doar nu sunteti toate Lady Gaga in timpul concertului! Chiar daca o sa doara ce urmeaza sa spun, o fac pentru ca va iubesc si nu vreau sa va mai imbracati ca niste apucate!" Si a fost dureros, intr-adevar!

Sa urmarim, asadar, cum au continuat barbatii romanii propozitia "Urasc cand o femeie poarta..."

UGG

"Pentru ca absolut inestetice, iar picioarele arata de parca au varice. Vreau sa scapati de ele cat mai rapid! Ugg urile sunt la fel de urate ca si crocsii. Si stiu ca urati barbatii care poarta crocsi pe strada."

Tocurile extrem de inalte

Sursa: gif.org

" Nu inteleg de ce va incapatanati sa purtati asa ceva. Mi-e mila de voi. Imi plac in schimb pantofii cu bareta in jurul gleznei, ii ador."

Pantalonii salvari

Citeste continuarea pe Envy.ro

Foto main: dezastru dulap haine sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.