Desi pana acum designerii ne-au obisnuit cu piese clasice in ceea ce priveste incaltamintea masculina, in acest sezon propunerile ies din tipare si garanteaza un plus de personalitate in tinutele domnilor. Stilul rock-metal pare sa guverneze in acest sezon, alaturi de pantofii cu combinatii inedite de tipuri de piele sau accesorii. The all time classics - pantofii de ceremonie se regasesc si ei printre propunerile designerilor. Iata cateva dintre look-urile cheie ale modei masculine in sezonul toamna / iarna 2013/2014, in viziunea IL PASSO.

Desi pana acum designerii ne-au obisnuit cu piese clasice in ceea ce priveste incaltamintea masculina, in acest sezon propunerile ies din tipare si garanteaza un plus de personalitate in tinutele domnilor.

Stilul rock-metal pare sa guverneze in acest sezon, alaturi de pantofii cu combinatii inedite de tipuri de piele sau accesorii. The all time classics – pantofii de ceremonie se regasesc si ei printre propunerile designerilor. Iata cateva dintre look-urile cheie ale modei masculine in sezonul toamna / iarna 2013/2014, in viziunea IL PASSO.

The Warrior

Imaginea barbatului din acest sezon devine si mai puternica odata cu influentele de motor din incaltamintea propusa de designeri. Accesoriile metalice, precum cataramele sunt prezente in modele diverse de pantofi si bocanci si creeaza acea imagine de bad boy atat de dorita.

Bocancii inalti se regasesc in propunerile designerilor in acest sezon si completeaza perfect orice tinuta casual masculina. Pentru un plus de stil, acest tip de bocanci se gaseste si in combinatii de culori contrastante, precum negru si cognac.

Fashionable Guy

Toamna-iarna 2013/2014 este un sezon extrem de ofertant pentru barbatii care vor sa iasa in evidenta prin alegerile vestimentare. Au la dispozitie pantofi si ghete lucrate din combinatii de piele si piele intoarsa sau piele perforata. Vor putea de asemenea lucra cu accesoriile inedite ale sezonului: sirete colorate sau talpi atipice.

Pentru un fashion statement clar, sezonul rece vine cu propuneri de culori neasteptate pentru aceasta perioada in moda masculina, precum bordeaux, verde, gri sau cognac.

The Noble

Barbatul care prefera eleganta clasica poate apela si de aceasta data la pantofii negri sau maro, din piele de calitate, care amintesc de vremurile gentlemen-ilor perfecti.

Citeste si:
Pășește cu încredere în noul an!
Pășește cu încredere în noul an!

Tinutele de seara pot fi perfect completate cu pantofii de ceremonie din lac, sau cu detalii de lac, sau mai noii loaferi fara siret, ultra eleganti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.