Yuppy 23 Mai 2018 23:06
Cursul firesc al unei familii este ca odata ce copiii cresc si devin adulti, sa se mute la casa lor. Un cuplu de parinti americani confirma regula, doar ca au trecut la alt nivel si au ajuns sa recurca la mijloace legale pentru a-si determina baiatul sa plece din casa lor. In varsta de 30 de ani, barbatul a fost dat in judecata de acestia pentru ca refuza sa se mute la casa lui.

In 2006, Matthew McConaughey avea rolul principal intr-o comedie romantica. In "Failure to Launch", acesta interpreta un barbat care nu voia sa plece din casa parinteasca, asa ca parintii angajeaza o femeie care sa il faca sa se indragosteasca de el pentru a se muta.

Un exemplu de "viata bate filmul" a devenit realitate.


Exasperati de faptul ca fiul lor, Michael Rotondo, un newyorkez in varsta de 30 de ani, nu contribuie la cheltuieli si la treburile casnice, doi parinti au decis sa il dea in judecata pentru a-l sili sa se mute. Mai mult decat atat, se pare ca s-au oferit sa ii plateasca un loc cu chirie, dar el refuza in continuare sa plece. Decizia de a-l da in judecata a fost luata dupa ce barbatul a primit mai multe scrisori de evacuare carora nu li s-a conformat.

Tanarul si-a motivat refuzul prin faptul ca este un membru al familiei si ca are nevoie de cel putin sase luni ca sa se supuna cererii. Desi nu a lucrat niciodata pana acum, acesta este dispus sa faca apel deciziei judecatoresti pentru a putea locui in continuare cu parintii lui.

La finalul lunii, cazul va ajunge la Curtea Suprema.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.