Yuppy 21 Mai 2018 23:52
Pentru editia lunii iunie, revista National Geographic uimeste cu o coperta care surprinde o imagine cutremuratoare. Atrage astfel atentia asupra unui viitor care poate fi dezastruos, mai ales ca nivel al poluarii oceanelor, care a atins cote alarmante.


Inlocuind un iceberg cu un colt de punga se incearca, din nou, sa se faca o avertizare pentru efectul nociv pe care plasticul il are asupra planetei, mai ales pentru oceane.

Creatia apartine unui artist mexican, Jorje Gaboa. Publicata pe contul personal de Twitter al editorului foto al revistei, Vauhn Wallace, poza este insotita de textul: "cele opt miliarde de tone de plastic care ajung in ocean in fiecare an sunt doar varful icebergului".

Revista National Geographic da startul unei campanii prin care spera sa schimbe felul in care lumea foloseste materialele plastice, sperand la o colaborare intre organizatii, corporatii si consumatori pentru a schimba mentalitatile.

In plus, revista mai publica in interior alte cateva imagini dramatice prin care demonsteaza modul in care deseurile din plastic afecteaza mediul natural, viata slabatica si diverse comunitati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.