Yuppy 8 Mai 2018 17:00
Intr-o societate in care hartuirea in randul copiilor este o problema, IKEA a facut un experiment care atrage atentia asupra acestui fenomen. Timp de 30 de zile compania a expus doua plante, fiecare primind ingrijire diferita. Daca una fost tratata doar cu cuvinte frumoase, cealalta a avut parte  de un comportament brutal. Rezultatul a fost surprinzator. 

Experimentul live a implicat mai multi copii, poate cateva mii, care au luat contact cu plantele expuse, noteaza boredpanda.com.

Acesta a avut drept scop atragerea atentiei asupra agresiunii de care unii copii au parte (n.r bullying).

Proba a presupus expunerea a doua plante IKEA intr-o scoala si s-a cerut ca cele doua sa primeasca tratament diferit. Daca una dintre ele a fost complimentata cu vorbe frumoase, cealalta a fost permanent jignita cu cuvinte rautacioase.

La finalul celor 30 de zile, rezultatele au demonstrat ca fiecare interactiune a avut rezultatul asteptat. Desi au primit aceesi cantitate de apa si ingrasamant si au fost expuse la soare la fel, la final aratau diferit. Daca floarea complimentata a inflorit si arata extraordinar, cealalta avea un aspect dezolant si frunzele ofilite.

Experimentul a fost surprins intr-un material video:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.