Brian Pollett este autorul unui experiment cat se poate de ciudat: a creat 20 de portrete sub influenta a 20 de droguri diferite.


Brian Pollett, cunoscut ca Pixel-Pusha, este un artist excentric. Recent, tanarul si-a testat propriile limite intr-un experiment inedit. Acesta a luat cate un drog diferit in fiecare zi si a creat sub influenta lui pentru a arata impactul pe care il pot avea anumite substante asupra creierului.

"Imagineaza-ti ca trecutul, viitorul si timpul linear nu mai exista. Te poti concentra pe existenta ta din prezent. Ideea zilei de maine este amuzanta. Pot crea arta fara grija unei judecati din afara, fara sa imi supra-analizez procesul, sa ma bucur ca ceea ce creez este onest" a explicat artistul despre experienta sa, potrivit Bored Panda.

Mai multe desene puteti vedea pe pagina lui Pollet, psybry.net

Words seem to sully my experiences on 4-HO-Mipt. My most beautiful psychedelic journeys, euphoric connections, and...

Posted by Pixel-Pusha on Saturday, January 16, 2016

Day 1 of a 20 Day BingeDay 1 - Butylone Art by: Pixel-Pusha (www.psybry.net)Butylone was once a favorite...Posted by Pixel-Pusha on Friday, January 8, 2016


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.