O creatura bizara a fost descoperita in California.

Un locuitor din California a descoperit o creatura bizara in fata casei. Imaginile au fost postate pe Reddit la sfarsitul saptamanii trecute si au devenit virale.

Potrivit Daily Star, creatura a fost descoperita in San Jose, la scurt timp dupa ce mai multi locuitori au crezut ca au vazut un OZN zburand deasupra statului California. Autoritatile i-au sigurat pe oameni ca nu a fost vorba de o nava extraterestra, ci de un test de rachete care a provocat o lumina puternica pe cer.

"Nu voiam sa postez asta, dar nu reusesc sa imi dau seama ce este. Am auzit un tipat aseara la 11:30 noaptea si cand am iesit in curte am vazut asta. Era mort cand l-am gasit" a scris cineva pe Facebook.

Foto: Facebook.com

Potrivit comentariilor, creatura bizara ar fi, de fapt, jumatate din fetusul unei caprioare.

"Uneori, atunci cand o caprioara este intr-o situatie extrema, avorteaza pentru a putea scapa mai repede. Nu spun ca asta s-a intamplat aici, dar este posibil" a comentat un internaut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.