Yuppy 21 Iulie 2015 15:53
O femeie a nascut singura in masina, in drum spre spital, iar sotul ei a filmat intreg momentul. Clipul a devenit viral pe Internet.

Lesia si John Pettijohn se aflau in drum spre spital, unde Lesia urma sa nasca. Numai ca, din cauza traficului, cuplul nu a mai apucat sa ajunga la spital, iar femeia a nascut singura, in masina.

Cu ajutorul unei camere montate pe scaun, sotul femeii reuseste sa capteze momentul nasterii. Femeia simte ca nu mai au timp sa ajunga la spital, deoarece nasterea este iminenta. Sotul o ajuta sa isi dea pantalonii jos si, in scurt timp, scoate singura copilul dintre picioare.

Barbatul este foarte calm si, fara sa intre in panica in momentul in care isi vede sotia dand nastere, incearca sa o ajute asa cum poate.

Imaginile sunt spectaculoase, iar nasterea a decurs atat de bine incat foarte multe persoane se intreaba daca filmarea este reala.

Potrivit descrierii de pe YouTube, bebelusul s-a nascut pe autostrada Beltway 8, in Houston, si cantareste peste 4.5 kilograme.

Clipul a fost postat pe YouTube in urma cu o saptamana si a adunat peste 11 milioane de vizualizari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.