Yuppy 13 Mai 2015 16:58
Adrianne Lewis sustine care are cea mai lunga limba din lume. Limba ei masoara aproximativ 10 centimetri si ar putea intra in Cartea Recordurilor.

Adrianne Lewis este o tanara in varsta de 18 ani, din Twin Lakes, Michigan. Adolescenta are un dar neobisnuit - o limba enorma, de 10 centimetri, cu care isi poate atinge varful nasului, cotul sau chiar globul ochiular.

Lewis sustine ca are cea mai lunga limba din lume si incearca sa intre in Cartea Recordurilor. Nick Stoeberi, detinatorul recordului in momentul de fata are o limba care masoara doar 9.9 centimetri.

Tanara spune ca cererea de a intra in Cartea Recordurilor i-a fost respinsa de trei ori pana acum, dar nu se da batuta. Increzatoare ca are cea mai lunga limba din lume, Lewis asteapta confirmarea oficiala.

In mod normal, limba unei persoane are o lungime de 7.9 centimetri la femei si 8.5 centimetri la barbati, de la baza limbii pana la varf.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.